Followers

Wednesday, February 24, 2010

tahniah ILA!!


ini kawan saya.. nama dia wan nor dalila wan mahmood.. boleh je panggil dia ila.. tengok muka ila pon dah tau ila ni asal dari kelantan.. ye la, orang kate gadis kelantan molek-molek belaka!! seyes.. xtipu!! ila la roomate zana yang cun melecun tu.. alaaaa, yang zana rasa nak pengsan bila tau dia roomate zana kat ppktj dulu tu.. (boleh rujuk : friendship contest) btw, ila ni single mingle pringle :) sape-sape nak masuk line boleh la risik-risik.. xrugi!! ila dah la pandai masak, sopan-santun, manje-manje, comel-comel.. memang lengkap ciri-ciri gadis melayu la weyh!! tapi die ni garang.. tapi garang la bagus, sure anak-anak die nanti dengar cakap.. hihi~

kat cni zana nak ucap tahniah kat ila.. sebab

dia dah jadi orang kedua yang berjaya meng'surprise'kan zana sepanjang 23 tahun hidup kat muka bumi ni.. bravo!! bravo!! clap.. clap..

dari smalam lagi tunggu surat umah dari syaza xsampai2.. katanye pos pakai pos laju, tapi asal xde bayang pon.. macam biasa g skolah lewat pagi tadi.. tgh turun tangga, makcik asrama panggil cakap ade barang sampai.. hah!! kompem surat syaza la tu..

"ade dalam peti ais.. nak bawak g skolah ke?"

aik?? asal anta surat umah pon kne letak lam peti ais? syaza salah anta la tu.. hmmm.. xpon die pos coklat skali kowt.. sambil tunggu makcik asrama g ambil dalam peti ais, zana g la nak sain buku pos tu.. skali tgk ada nama budak busuk dalam gambar tu!! dia buat pasal dah~

tengok la apa dia pos..

xsabar-sabar dah zana, trus bukak kat lab skolah!! seb bek kat lab ade peti ais.. pas bukak-bukak simpan balik lam peti ais.. nak makan sayang plak~

ade karamucho (my feveret!!), snickers (gila lama mengidam), white choc kit kat (tau2 je zana ske white choc~), 2 cuppies (nak soh zana makan ngn sape la tu kan?), ade tupperware bentuk love lagi!! puuurfect dearie~

aaaaaaaa... dalam tupperware tu pon ade lagi!! orang soh g practise presentation, dia g buat cake ngn choc buat hape??!!

dan last skali surat chenta la.. biasa la kami memang romantik!!
dear ila yang cun,

memang ak terkejut!! seb bek xsaket jantung.. ak xberpura-pura oke.. ya, ko berjaya buat benda yang comel, secomel muka ko waktu ko nanges dalam webcam.. ak nak ko sayang ak lebih dari ko sayang orang lain aci kan? thanx jugak kat ko sebab sudi dengar budak prasan rowk ni nanges tersedu-sedu kat telefon.. ko berjaya menyentuh jiwa lembut ak.. tidak!! orang gila je xnak jadi kawan baik ko sampai bila-bila weyh.. dan ak masih waras dan xsegila itu.. jadi ak berikrar dan berjanji (sambil tangan kanan silang kat dada) akan sentiasa menjadi manusia bergelar kawan baik ko sampai akhir nyawa ak.. (peeergh.. jiwang tahap tinggi!!) bila jumpa ko kat osaka nanti kita peluk-peluk sampai guling-guling atas jalan oke.. (ok, ak tpu.. malu kowt~)


ila!! ak takmo makan choc tu.. sayang aaaa~ kalau ko ingat perfume ko bagi tu pon ade lam kotak lagi.. gula-gula pon ak xsentuh lagi.. tengahari tadi ak call ko nak jerit-jerit kegembiraan sebab ak kandou.. tapi cool gila kan ak? buat macam xde pape pon.. gila rowk!! padahal, pagi-pagi buta air mata, air hidung suma dah leleh kat lab.. sumpah terusik jiwa nurani ak.. bukan ak xhargai, cuma no word kan describe my feelings.. (tapi ak membebel kat blog boleh plak kan?).. aaaargh, persetan kan suma itu!!
AKU SAYANG KO ILA!!
sekian..

10 comments:

hana ichiro said...

kak ila single?? tipulaa..shah ad kn??
baiknyaaaa kak ilaaaa!! :D

Wan Nor Dalila bt Wan Mahmood said...

omg!!!!
ak tetipu la tghari td!!buduss..ahahahha

btw,ak sonok ko bt surprise!
nk gak tgk ko sonok!!!
aci da..fair da..heehe

waaaaa!!!!!
ak syg gile ko!!
3 kali ak buat kek tau dak??hahaha
bg ko lg,nk bg kanak2 kt tsuyama lg...
tp xpe,demi kaseh sayang ku pada mu....
ak bt 2 cuppies tuk cik deris..hahaha
saje pos kt ko..hahaha

brani ko tipu ak td!hahahha
tp....

AKU SAYANG KO GAK ZANA!!!!!!!

p/s : xyah promote ak lebeh2,xdak org nak..ayt sedeh plak..hahaha

wndwm said...

@hana..
shah mane??
silap org ke??heee
da xde la dik..

Ah Fatt said...

ni yg best jd perempuan
blh jd geng sweet

kakfa said...

waaaaa!!!! comel gle ila....hehe congrats zana n ila....ngn kakfa skali terharu haha

hana ichiro said...

yeke?? huhuhu..xtau pun..
tp apapapun kak ila cantik laaa..kalu hana laki pun bleh cair..heheheh

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa!!

best tu!!!

nak gak sayang...

hehehe~

私の友達が大好き!

YucIkA said...

sweetnya!!!!!!

klu i dpt mmg confirm menangis2..hehehe..

marumaruchan said...

@hana : jangan ragui ke'single'lan kak ila kau tu.. sesungguhnya dia mmg single mingle pringle.. dan dia mampu buat hidung jejaka2 malaya berdarah tau!!

@ila : padan muka ko!! sememangnya ak terbukti ROWK zahir batin.. ahahaha
ape deris2 kat cni ni? mau buat scandal lagi??

@ah fatt : jom a join kami.. ko pon boleh jadi sweet2 jugak kan??


@kakfa : yang ni soranglagi suka buat zana saket jantung tiap2 kali balik malaya.. siap kakfa!! kakfa mai cni zan buatkakfa pengsan plak~

@zara : i pon nak sayang u jugak lah.. muahx kiri kanan!!
t bila cuti, zana na jumpa zara jugak tau!! ke kne buat appointment dulu?
orang fofular kan slalu sebok~
hihi

@yucika : mmg dah leleh awal2 lagi pon.. blakon ROWK je lebih~

ErNuthyia said...

wah~~~~ suuwweeetttnyaaa....... cumei sgt2... kalo er dh lama pengsan kalo membe wat mcm tuh... hehhehe...