Followers

Sunday, February 14, 2010

COSMO LADIES PHOTO CONTEST!...2010

Create your own banner at mybannermaker.com!
- COSMO LADIES PHOTO CONTEST! ini adalah terbuka kepada sume pelanggan COSMO LADIES, followers & visitors.
- Yang paling penting ianya terbuka kepada ladies2 yg 'free hair' dan bertudung..
-Kamu cuma perlu hantar 'photo'2 terbaik dan terhangat kamu utk dihantar ke COSMO LADIES PHOTO CONTEST! ini..hantar penyertaan kamu melalui email zuhra_nurhayani@yahoo.com
-Itu saja! mudah kan? jd, apa tggu lg..hantarlah penyertaan kamu! Contest ini berlangsung dari 2 Jan 2010 hingga 15 Feb 2010
Syarat - syarat & penyertaan:
-Gambar solo/seorang.Gambar full ur self ya..
-Bertudung / 'free hair'-Memakai baju / shawl COSMO LADIES @ xkisah la u all beli kat mane2 pn..hehe..
-Pose terbaik & terhangat k!
-Ambil banner n link COSMO LADIES and add gadget di atas sticky entry entry kamu..dan copy title contest ni ke title sticky entry kamu..dlm sticky entry tu letak la skali photo yg kamu pertaruhkan erk..

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sebab zuhra kata "photo2", jadi zana bagi 3 skali..
ni je la gambar full body yang elok.. ni pon tangkap sendiri pakai self timer..
hahahaha
pelbagai gaya dan fesyen.. rambut pon lain2.. pilih la yang mana zuhra berkenan.. hikhik :)


cukup hangat x ni zuhra?
mau hadiah tu!! bes sangat!!
\(^0^)/

ps : abaikan suasana kat belakang.. yang tu mmg kalah awal la...

4 comments:

Fatin Liyana said...

zanaaaaa

sexy gle zana yg kai dress red-black tu i loike :)

zana jgn kai cm tu kt mesia taw, nnti sume laki juling hehe

anyway lov ur curve!

marumaruchan said...

aaaaaa fatin..

suma2 xpakai kat malaya, nanti kne kejar.. takut~
hehe

3 tema : childish, sexy, cute..

boleh trima x?
hahahaha

nway, thanx!! :)
luv ur style too dear!

ice blended vanilla said...

love ur blog dear... ^^ done following u back... ^^

marumaruchan said...

thanx!! :)