Followers

Wednesday, February 3, 2010

cOntesT sErLaHkAn DiRiMu

1. terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri.

2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (klu xde link, penyertaan anda dianggap tidak lengkap syarat ye)
3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda

4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini kelak.. ;)

5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" ....Didalam entri anda juga perlu ada backlink ke blog cik pinky pwincess tu

6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri.

7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya cik pinky pwincess tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya.

8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.

9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it!
Tarikh tutup :15-02-2010
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
jeng..jeng..jeng
terserlah x diriku??
hihihi
waduh..waduh..waduh.. masalah kulit?? ade!! ade!!
paling menyampah bila muka mula berminyak, boleh buat goreng telur kalau dikumpul2.. diri pulak xreti nak pakai blotting paper.. hey, sangat xgirlish la kamu!! akibat minyak yang dikumpul2, mula la kuman bermaharajalela.. (betul ke fakta ni??) pastu naik la jerawat seperti cendawan tumbuh selepas hujan.. paling meriah time itu la.. ala time itu.. pastu tangan pulak xreti dok diam, mula nak usik itu ini.. kesannya, tinggal la parut2 kat muka macam baru lepas kne chiken pox!! aaaargh~ kalau parut macho macam kesan kne pedang samurai macho la jugak.. bleh blagak samseng.. kan? kan? kan?
zana jugak xbrapa pandai bab2 kecantikan muka ni.. so xtau sangat main prob kulit zana ni.. yang tau nak hilangkan kulit berminyak, hilangkan parut dan nak cerahkan sikit.. fufufufufu.. kalau zana menang dapat la zana lebih menyerlahkan diri zana dgn produk cik pinky pwincess tu kan.. pilih lah saya!! pilih lah saya!!
saya tau contest ni dari ACIT :)
ps : pic tgh tu w/out any makeup dan sangat belemoih sebab baru habis pertandingan badminton!! xsempat nak cuci muka hapa dah~

1 comment:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

thanks for join!
cik pinky dh hupdate da list peserta..check it out ok?gudluck!