Followers

Saturday, February 6, 2010

Jom Join Contest (menang couple tee's)

syarat2 nak join contest ini :

1) seorang blogger dan ada blog sendiri (check)
2) gambar yang digunakan adalah gambar sendiri (check)
3) letak banner pada enrty dan side bar + link balik ke blog contest (check)

cara nak join contest :

1)buat buat contest pacal JJC (menang couple tee's) - okeyh, tgh buat skang.. jap g bleh publish :)
tajuk "Jom Join Contest" (menang couple tee's)

2) letak banner comel tu pada entry dan sidebar - jap lagi zana boh kat side bar okeyh~

3) letak pic anda dengan pasangan.. satu je.. kalau boleh non-edited pic yer!! -ehem, pasangan scandal kira boleh la kan?? hehehe

4) jangan lupa tinggalkan comment link penyertaan anda di sini - mesti!! mesti!!

2 pemenang bertuah je yang dapat hadiah!!
dead line 7/2/2010

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

walaupon dah insap main2 contest, tapi nak jugak masuk contest ni sebab banner dia chomey sangat!!


berlokasi di hadapan kedai kebab, harajuku japan.. terlihat kelibat aweera dan gadis dengan masyuk sekali tgh menjamu selera seorang sebijik kebab sebagai santapan pagi mereka (padahal dah petang!!) .. sejak pagi lagi gadis merengek2 nak makan kebab di harajuku, lantas aweera dan awana terpaksa melayan kerenah gadis yang mengada2 itu.. maka selepas "memarking" kereta di shibuya, berjalanlah aweera, gadis dan awana ke destinasi untuk menjamah sebijik kebab :p

aweera : "sedap kebab tu gadis?"
bertanya dgn gaya2 manja ala2 romantis gitu
gadis : "sedap!! tapi ade banyak sayur a.. nyampah~"
jawab gadis sambil makan dengan lahapnya seperti xjumpa makanan dah sebulan

dari jauh, awana berbisik dalam hati
awana : "kalau snap gambar ni bes jugak, boleyh buat scandal besar punya!! huahuahua"
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

owh, gambar 100% original.. gambar paling seswai memporak peranda kan FB dan blog ini.. maaf encik idris (aweera), terpaksa guna gambar scandal ini.. ampun ya!! xde gambar lain da.. thanx to encik nik(awana) for this nice shoot!! like dis pic sooo damn much (^-^)b

nampak cuwiit cuwiit x gambar ni cik sumi? kalau saye menang, t saye blnaje cik sumi makan kebab kat hajaruku.. sedap!! seyes x tpu nih :) hihihi

ps : ade bunyi cam rasuah x? xkan? xkan?

3 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

lawa gila gambar!!

=]

marumaruchan said...

thanx zara :)

gambar scandal mmg slalu lawa.. sebab tu bikin panas.. hehe ;p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehehe.. cuwit jugak.. Nway thanks join contest sumi :D nntkan pengumumanye ^^