Followers

Thursday, February 11, 2010

makan makan dan makan

sok nak g makan-makan, party-party..
jom kita warming up dulu perut ni supaya sok dia xculture shock jumpa makanan banyak-banyak :)

Rotary International is an organization of service clubs known as Rotary Clubs located all over the world. It is a secular organization open to all persons regardless of race, color, creed, gender, or political preference. There are more than 32,000 clubs and over 1.2 million members worldwide. The members of Rotary Clubs are known as Rotarians. The stated purpose of the organization is to bring together business and professional leaders to provide humanitarian service, encourage high ethical standards in all vocations, and help build goodwill and peace in the world. Members usually meet weekly for breakfast, lunch or dinner, which is a social event as well as an opportunity to organize work on their service goals. - (wikipedia)

baru harini zana tau rotary club ni ada kat seluruh dunia!!! OMG!! bengap jugak haku :( patut la slalu buat party besar2 kat hotel.. offer scholarship suma.. ingat club ni ade kat nippon je.. aaargh!! pedulikan.. yang penting derang tiap2 taun ajak join end year party dan dapat makan sedap2 banyak2 \(^-^)/

this year adalah tahun terakhir zana join party ni kat toyama.. bertuah gila jadi student toyama syosen, dah 3 taun berturut2 dapat join, sebab bukan suma foreign student dia jemput.. yang tiap2 taun jadi tetamu khas party derang selain foreign student tajaan derang, kami lah!! hihi.. owh, nak dapat scholar derang bukan senang wo~ tiap2 taun ade 2 3 orang je dapat.. tapi scholar JPA lagi masyuk :) saaaaayang JPA.. hehehe^-^

sebab makan kat hotel, makanan pon sedap2 belaka.. baaaaaanyak plak tu :)



pinggan pertama pinggan kedua

pinggan ketiga pinggan keempat

pinggan kelima pinggan keenam

yeaaaaah!! berjaya habiskan semua dengan hati yang gumbira!! tetiba...

phuff~ bertukar jadi santa claus.... miahahahahaha

amik kau, makan banyak lagi.. kan da gemok macam santa!! tp santa ni xcukup mantap la.. mau perut gebu2 lagi.. baru sedap baring2 atas perut.. wahahahaha..


owh, party ni da laaaaaama sangat.. b4 crismas taun lepas.. sebab tu ade santa datang kasik hadiah kat anak2 orang kaya sekalian.. cuba bagi hadiah kat anak kurang kaya cam zana ni.. lagi berbaloi.. kan..kan..kan???

sory na bagi post basi.. jangan la marah.. meh zana kasik hadiah.. bes ni.. sampai suma orang sorak2 mintak pasangan ni buat persembahan skali lagi.. "ankoru!! ankoru!! one more time!! one more time!!"


video

wahahahaha.. ade speaker sapa pecah?? tlinga jadi pekak ke?? xde kan.. tudiya, menyengat ke dalam lobang telinga sora sengau dan nyaring dia tu.. peeeeergh!! ni la nama dia seni.. betul kan? persembahan ni kira paling popular kat toyama la.. alaaa, macam dikir barat = kelantan.. boria = penang.. haaaa, yang ni = toyama.. apa nama tatau~

zana jugak menang BINGO malam tu.. yey!! selain makan banyak2.. boleh tapau buah-buahan bawak balik asrama.. indah kan hidup ini??

No comments: