Followers

Wednesday, September 1, 2010

hangin satu badan

ok, posa2 pon nak hangin jugak!!
xkira!! xkira!!

dah la panas semacam harini.. pastu kejap redup kejap panas.. mmg bermain2 ngn perasaan..
pastu datang sorang ni tanya ayah mana?
ayah? ape? ayah?
since when ak panggil ayah?
ABAH okey!!
myb korang tak paham apa yang zana ngah marah ni..
ada la tu orang buat crita anak dia balik cuti dari jepun.. modal nak blagak.. huh!!

ayah here refer to my ex-walid.. uurgh!! nak panggil walid pun rasa nak muntah..
korang xkan tau kenapa zana marah sangat ngn dia ni..
cukup2 la sembang lebat n susahkan mama..
plz don't involve my name dalam "sembang lebat" lebat kau tu..
don't ever call me ur anak if u don't even try to know me or understand me..
bila zana balik mula la "anak saya ni blajar kat jepun.. bla.. bla.. bla.."
bunyi macam dia yang mengajar zana, n like zana ni made from his sperm.. plzz la..
ok, i know this is too much.. dah boleh kira mulut jahat..
but if dia xbagi masalah, xmengganggu my family nye life, its ok with me.. ill shut my mouth..
sudah la kau.. doesn't mean zana xpandai hormat orang tua.. its just, u will not get my respect if u don't respect my family esp my mama!!

2nd, dah tgh panas membara xhabis.. datang pulak satu hamba allah ni..
"adik dah buat no plet ni brapa taun dah?"
"asal mahal sangat?"
"kat tempat lain murah je.."
"pakcik ada kreta honda accord macam ni 4 bijik, suma pakcik buat kat kdai lain murah ja"

ok, fine!! zana bukannya amik klas buat no plet n im doing this to help my mom.. stakat ni xdak sapa pon datang komplen.. xdak sapa pon cakap buruk or salah sana sini.. common la.. yang contoh bergantungan banyak tu sapa yang buat? buruk sangat ka? kdai2 len tu suma ada sijil buat no plet ka? aiyo.. kenapa xcaya sangat ngn pompuan? ingat pompuan ni xreti buat kerja ke? xsuka betul orang yang cakap ikut sedap mulut je.. tgk dulu, pastu baru cakap boleh? kalau xsuka xpayah bayar.. senang.. bukan nak cakap zana terer.. i just hate orang pandang rendah dat diri zana ni.. apa muka berlemoih ni xpandai buat kerja ka?

pasal mahal zana xmo kata pa.. mahal kah? stakat ni customer yang datang suma cakap murah.. sebab derang dah g survey harga kat tempat2 lain.. myb ada yang lagi murah, wallahualam la kan.. kalau rasa mahal, zana xpaksa buat jugak.. ok, boleh buat kedai lain yang murah tu.. xpayah la buat muka irritating n komplen banyak2.. pasang hinjen kreta, sila pergi ke kedai yang murah tu.. senang kan? xpayah habis air liur dok bertengkar ngan zana..

ayat last paling xbleh blah.. apa motif nak cakap ada honda accord 4 bijik?? ok, nak cakap dia kaya? dia hebat? bagus la.. zana tumpang gembira.. tapi kalau nak tipu pon, xyah la kereta yang sama sampai 4 bijik pakcik nak pakai.. kalau korang duit banyak pon, nak ke korang bli kreta yang sama banyak2? kan? kan? kan? aaaargh.. tak tau la ragam orang bulan2 posa ni..

sabar je la.. lagi fikir lagi tekanan.. nak tdo, badan letih sudah.. sok mau kerja lagi.. harap2 sok mood ok la.. tarikh2 merah dah lepas, asal nak marah2 kan? hahahahaha

1 comment:

nur fatihah said...

zana, sbr ye.... zana fighting!!! fighting~~ (hehe ala2 beginner cheerleader...)
org kete honda tu dengki byk kt zana tu... ye la, tgk awek hot wt keje2 ganas... mau cair... hehe cbe prove kaye, tp halamak, hape laaaa ... kete same 4 bijik.. haha untk kakfa, tu bkn kaye, xde taste lgsg hehe da la tu, kalu kaye, bt ape la pg kdai owg bising2 harge, ntah hape2... zana, gambare~~~!!! (untk mama skali... =))